De LenteBeurs 2017

Wij zijn nog steeds op zoek naar standhouders voor "De LenteBeurs" in Stadskanaal. Wilt u zich opgeven voor deze consumentenbeurs, dan kunt u contact opnemen met John ten Hoff (06 - 30 72 46 09 / tenhoff167@kpnplanet.nl ). Hieronder alvast wat informatie vooraf over "De LenteBeurs" die op 19, 20 en 21 mei 2017 wordt gehouden in het pand van TuinGroen / Mestenmaker te Stadskanaal..

 

"De LenteBeurs" wordt georganiseerd door Week in Week uit & RegioMagazine. Deze succesvolle huis-aan-huis-bladen zorgen voor enorme exposure voor deze consumentenbeurs. Al vanaf begin februari is er begonnen met het aankondigen van de beurs. Dit gebeurt o.a. in Week in Week uit en maandelijks in RegioMagazine. Week in Week uit verschijnt wekelijks in de gemeente Borger-Odoorn en in de plaatsen Gasselte, Gasselternijveen, Gieten en Gieterveen terwijl RegioMagazine maandelijks verschijnt in de gemeenten Stadskanaal en Vlagtwedde.

 

Alle info over deze kranten via www.weekinweekuit.com en www.RegioMagazine.nl

 

Gedurende drie dagen kunnen bezoekers genieten op deze beurs die waarschijnlijk wederom door duizenden mensen bezocht gaat worden.
De entree is gratis.

 

"De LenteBeurs" wordt gehouden in het pand van TuinGroen / Mestenmaker in Stadskanaal. De stands zijn 5 x 3 meter, maar u kunt desgewenst ook meerdere stands afnemen die op elkaar aansluiten. De kosten per stand bedragen slechts € 270,00 exclusief btw voor 3 dagen. Vanzelfsprekend is de stroomvoorziening en internetverbinding bij uw standprijs inbegrepen.

 

Vele standhouders zullen acte de présence geven op deze beurs. Er zullen workshops worden gegeven en allerlei beursaanbiedingen zijn. Verder is de belangstelling van het bedrijfsleven enorm groot. We verwachten al vrij snel het bordje UITVERKOCHT te kunnen gaan gebruiken voor de standhouders.

Standhouders gevraagd